Korralda Tervis ravispaahotelli õppeköögis meeleolukas ühiskokkamine!
Kolm tundi peakoka näpunäidete järgi toiduvalmistamist on lõbus ja meeldejääv. Lahkudes on kõigil osalejatel pea pakatamas uutest teadmistest, kõht täis ning retseptid näpu vahel!
Ühiskokkamised on mõeldud gruppidele suuruses 10-16 inimest
Hind 39 € / in.
Meie poolt on ettevalmistatud järgmised teemad, palume valida üks teema grupi kohta:
1. Kalakoolitus (koha)
Peakoka käe all valmivad erinevad road Pärnu lahe uhkusest – kohakalast. Läheneme kohale selle valmistamiseks erinevatel viisidel – toorena, täidetuna, paneerituna ja marineerituna.
Te õpite ise valmistama järgmiseid roogi:
- Chevice
- Täidetud terve kala
- Kalaterriin
- Paneeritud kalapallid
- Kala õlletaignas
- Punases marinaadis kala
Soovi korral on võimalik degusteerida sommeljee abiga erinevate toitude ja jookide sobivust.
2. Kastmekoolitus
Peakoka juhendamisel saab läbi proovida hulgaliselt erinevaid kastmeid. Nende hulgas on nii külmad, soojad kui ka magusad kastmed. Anname näpunäiteid hea puljongi valmistamiseks, õpime kastmeid paksendama.
Te õpite ise valmistama järgmiseid kastmeid:
- Pruun põhikaste
- Ploomikaste
- Punase veini kaste
- Kirsikaste
- Valge põhikaste
- Karrikaste
- Sinepikaste
- Mädarõikakaste
- Sabayon-kaste
Soovi korral on võimalik degusteerida sommeljee abiga erinevate toitude ja jookide sobivust.
3. Kolmekäiguline õhtusöögimenüü
Pange põlled ette ning valmistage seltskonnaga tippkoka käe all pidulik kolmekäiguline õhtusöök.
Te õpite ise valmistama järgmiseid roogi:
- Praetud broilerimaks brändy ja spargliga
- Jänesekoib, köögiviljad ja veinikaste
- Sabayon kastmega gratineeritud marjad
Soovi korral on võimalik degusteerida sommeljee abiga erinevate toitude ja jookide sobivust.
Kokkuleppel võimalik korraldada ühiskokkamisi ka teiste roogade ja tehnikate tundmaõppimiseks.
Soovi korral on võimalik korraldada õppeköögis ka muid toidu ja joogiga sündmusi seltskondadele.
Sündmuse iseloomust sõltub maksimaalne kohtade arv.
Kontakt kuu@spatervis.ee.